KIINTEISTÖNVÄLITYS

KIINTEISTÖNVÄLITYS

Olen laillistetun kiinteistönvälittäjäkokeen (LKV, LVV) ja kiinteistönvälity-salan ammattitutkinnon (KiAT) suorittanut ammattilainen. Mikäli kohteesi tarvitsee myynnin osalta viimeistelyä, sisustuksellista apua, raivausta tai stailausta, sisustustiimimme on valmiina ottamaan kohteesi haltuun
poistaen myynnin esteet.

Noudatan hyvää välitystapaa, tarjoten Sinulle taatusti turvallista ja miel-lyttävää palvelua elämäsi tärkeimmissä kaupoissa. Eloisan, luotettavan ja innostuneen persoonallisuuteni johdosta haluan onnistua periksiantamatta juuri Sinun asuntoasioissa; olet sitten myymässä, ostamassa, vuokraamassa tai tarvitset arvion kodistasi.

Pikaisiin kuulumisiin,
Ingrid

MYYNTITOIMEKSIANTO

OSTOTOIMEKSIANTO

Anna meidän löytää unelmiesi kohde puolestasi. Kerro meille millaista kohdetta etsit, niin saat heti käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon, aluetuntemuksen ja kontaktiverkostot. Uuden kodin, tontin tai vapaa-ajan kohteen löytäminen on täten helppoa, jännää sekä stressitöntä, kun palkkaa asiantuntijan.

Otamme huomioon toiveesi, olivatpa ne sitten kohteen sijaintiin, kokoon, materiaaliratkaisuihin tai arjen toimivuuteen liittyviä. Haemme sinulle myös vaihtoehtoja, jotka eivät välttämättä ole vielä julkisessa myynnissä.

Tehdään toiveistasi onnistunut toteutus!