KIINTEISTÖNVÄLITYS

KIINTEISTÖNVÄLITYS

Olen laillistetun kiinteistönvälittäjäkokeen (LKV, LVV) ja kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) suorittanut ammattilainen. Mikäli kohteesi tarvitsee myynnin osalta viimeistelyä, sisustuksellista apua, raivausta tai stailausta, sisustustiimimme on valmiina ottamaan kohteesi haltuun poistaen myynnin esteet.

Noudatan hyvää välitystapaa, tarjoten Sinulle taatusti turvallista ja miellyttävää palvelua elämäsi tärkeimmissä kaupoissa. Eloisan, luotettavan ja innostuneen persoonallisuuteni johdosta haluan onnistua periksiantamatta juuri Sinun asuntoasioissa; olet sitten myymässä, ostamassa, vuokraamassa tai tarvitset arvion kodistasi.

Pikaisiin kuulumisiin,
Ingrid

Michellen reippaan sympaattinen ja iloinen olemus palvelee ammattitaidolla niin myymässä kuin ostamassakin olevia asiakkaita. Kunnioitus asiakkaita ja toimeksiantoja kohtaan on hänelle nöyrän itsestään selvää. Jokainen toimeksianto on yhtä tärkeä ja suuri luottamustehtävä joka hoidetaan ahkeruudella ja periksiantamattomuudella maaliin.

Kodinvaihto sekä asuntosijoittaminen ovat suuria taloudellisia hankkeita joissa ei ammattilaisen apua voi liikaa korostaa. Kiinteistönvälitystehtävien kohdekohtaisten koukeroiden ja juridiikan selvittäminen ovatkin oleellinen osa onnistuneeseen kiinteistönvälitystehtävään.

Michelle suorittaa parhaillaan työn ohessa kiinteistönvälitys-, LKV- ja liiketoiminnan ammattitutkintoa Rastor-instituutissa.

Vapaa-ajallaan Michelle nauttii ystävien kanssa oleilusta sekä luonnosta ulkoillen rakkaan Koda-koiransa kanssa.

MYYNTITOIMEKSIANTO

OSTOTOIMEKSIANTO

Anna meidän löytää unelmiesi kohde puolestasi. Kerro meille millaista kohdetta etsit, niin saat heti käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon, aluetuntemuksen ja kontaktiverkostot. Uuden kodin, tontin tai vapaa-ajan kohteen löytäminen on täten helppoa, jännää sekä stressitöntä, kun palkkaa asiantuntijan.

Otamme huomioon toiveesi, olivatpa ne sitten kohteen sijaintiin, kokoon, materiaaliratkaisuihin tai arjen toimivuuteen liittyviä. Haemme sinulle myös vaihtoehtoja, jotka eivät välttämättä ole vielä julkisessa myynnissä.

Tehdään toiveistasi onnistunut toteutus!