MAJOITUS

MAJOITUS

Olemme puolisoni kanssa matkustelleet ja viettäneet hyvin paljon elämästämme ulkomailla kiertäen silloin kylläkin eri polkuja – joten erikulttuurisuus, sopeutuminen, uuden kokeminen ja maailman kiinnostavat kielet ovat osa luonnollista olemistamme. Rakastamme sosiaalista elämää, hyvän, helpon ja luonnonläheisen ruoan ja juoman parissa. Heittäytyminen ja impulsiivisuus luovalla otteella on osa ydinarkeamme. Arki on juhlaa joten siitä pitää osata nauttia ja olla nöyrästi kiitollinen. Yrittäjyydestä tyytyväisinä saaden tehdä elämässä työksemme asioita jotka ovat syvällä sisimmässä ja joita rakastamme. Luonto, rauha, hiljaisuus, elävä tuli yhdistettynä elämän mittaiseen sykkeeseen sekoituksena uskallusta ja heittäytymistä = onnellisuus.

Lämmöllä toivotamme teidän vieraaksemme,
Ingrid & Jan

APARTMENT VIVANTE

Osoite: Törmäkatu 3 B 7, 06100 Porvoo.
Katso sijainti Googlen karttapalvelusta.

Huoneisto Vivante on juuri tammikuussa 2020 pintaremontoitu kauniin selkeä kokonaisuus. Kohteessa yksi makuuhuone, jossa parivuode, paljon kaappitilaa, käynti parvekkeelle josta näkymät pihan puutarha-alueelle. Olohuoneen yhteydessä toinen parivuode, sohva, iso seurustelu ’tapaspöytä’ näkymät kadulle. Vanhan kaupungin, keskustan sekä Taidetehtaan alueen kahviloita, ravintoloita sekä kauppoja aivan lähietäisyydellä. Hyvät ulkoilualueet, monimuotoinen, kaunis Porvoo aistittavissasi.

VIVANTE BASEMENT ACCOMMODATION

Osoite: Martantie 3, 06100 Porvoo. 
Katso sijainti Googlen karttapalvelusta.

Palvelut ja taso erittäin laadukas. Tilat juuri valmistuneet. Koostuen avarasta eteisaulasta, makuuhuoneesta, jossa 160 cm leveä vuode, lisävuodemahdollisuus 120 cm runkopatjavuoteessa, kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella, erillinen wc, jossa lavuaarikaapisto, wc-istuin ja bide. Kohteessa pyyhkeet, petivaatteet, tyynyt, peitot ja peseytymisvälineet korkealaatuisia. Keittiössä tilaa neljälle plus kaksi erillistä jakkaraa. Keittiön ruokailuryhmä taipuu myös työpisteeksi. Keittiössö perusvarustus, astianpesukone, astiat, kattilat, pannut, leivänpaahdin, vedenkeitin, induktioliesi, perusmausteet ja öljyt. Pihalla pieni, erillinen pöytä- ja tuoliryhmä oleskeluun.